Verstraete Graphicsijsdeksels

ijsbekerdeksels

circulaire ijsdeksels

banketdozen

drukwerk voor de
voedingsindustrie

handels- en
reclamedrukwerk

over ons         jobs

your
printing
partner for
the ice cream
industry

ijsdeksels

ijsdeksels zonder PE laag

ijsdeksels met lip

banketdozen

drukwerk voor de voedings-industrie

commercieel drukwerk

Uw partner in
bedrukte ijsdeksels
voor de roomijs­industrie

Kartonnen deksels voor cornets en ijsbekers

Ijs wordt wereldwijd met liefde gemaakt en gesmaakt. Er kruipt bovendien veel zorg in de productie en de verpakking ervan. Bij cornets en ijsbekers spelen de ijsdeksels hierbij een belangrijke rol. En daar kunnen wij u bij helpen. Verstraete Graphics is immers één van de leidinggevende producenten van bedrukte kartonnen ijsdeksels voor de Europese roomijsindustrie. Wij produceren alles in eigen huis en zijn tevens uw onestopshop voor kartonnen verpakkingen.

Met zorg geproduceerde ijsdeksels

Vanuit onze productiesite in Diksmuide (België) beleveren we de belangrijkste Europese roomijs­fabrikanten en -verdelers. Kwaliteit, voedselveiligheid, innovatie, milieu­bewustzijn, duurzame winstgroei en optimalisatie van de leveringsketen zijn hot items in onze coole business.

Ijsdeksels in vele uitvoeringen

Ons gamma is bijzonder uitgebreid en dekt alle noden van de sector op vlak van bedrukte en onbedrukte ronde kartonnen deksels voor ijs in cones en bekers: ijsdeksels met of zonder lip, ijsdeksels met of zonder PE-barrière en plasticvrij, banketdozen, drukwerk voor de voedingsindustrie, handels- en reclamedrukwerk. Op elke kegel of ijspotje past een dekseltje …van Verstraete Graphics.

Gecertificeerde en veilige ijsdeksels

Voedselveiligheid komt voor ons op de eerste plaats. Hecht u hier ook veel waarde aan, weet dan dat voor al onze ijsdeksels zowel grondstoffen als bewerkingen en productieprocessen beantwoorden aan de hoogste internationale normeringen.

Verstraete Graphics beschikt over volgende geruststellende certificaten: FAVV, FSCC 22000 (HACCP), FSC en werkt volledig volgens de principes van GMP, MVO en ISO 12647-2.

coole innovatie!

nieuw en exclusief

ijsdeksels zonder
PE laag

plasticvrij met eco-barrier

Innovatie staat bij ons centraal. Daarom investeren we continu in nieuwe technologieën, machines en automatisatie van processen. Zo scoren we qua voedselveiligheid en recycleerbaarheid optimaal met onze innovatieve plasticvrije ijsdeksels: zonder PE laag maar met een barrière verwerkt in het cardboard zelf. Met deze eco-barrier ijsdeksels zet u uw eigen imago als verantwoordelijk mens- en milieubewust bedrijf extra in de verf. Op vlak van plasticvrije ijsdeksels met ecobarrière behoort Verstraete Graphics tot de voorlopers in de sector. Wij wachten de strengere reglementeringen niet af, we lopen er op voor! Zo dragen we actief bij tot een betere circulaire wereld.

trendy
ijs­deksels.

ijsdeksels voor elke smaak

Met onze geavanceerde drukpersen kunnen we inspelen op elke creatieve smaak en trend. Zo maken we voor u de ijsdeksels die perfect passen binnen de branding en huisstijl van uw product en uw bedrijf. Met de juiste graphics, kleuren en afbeeldingen, waaraan de eindverbruikers van uw ijsjes moeilijk kunnen weerstaan.