Verstraete Graphics logoijsdeksels

ijsdeksels met lip

ijsdeksels zonder PE laag

banketdozen

verpakking voor de
voedingsindustrie

commercieel drukwerk

over ons         jobs         contact
NL         ES         FR         EN

Disclaimer

WETTELIJKE VERMELDING – Verstraete Graphics NV, Leerlooierijstraat 10, 8600 Diksmuide (België), met als ondernemingsnummer 0416 219 773

Wettelijke informatie

Verstraete Graphics nv voorziet deze website en/of pagina’s hiervan voor algemene informatiedoelstellingen. De materialen op de website vormen geen professioneel advies. Door deze website te betreden en te gebruiken aanvaardt u, zonder beperking en kwalificatie onze privacy policy.

Voorwaarden

De toelating wordt gegeven voor het tijdelijk opslaan van de website om deze te bekijken op een PC of scherm voor privé-, niet-commerciële doeleinden. De reproductie, inclusief print-outs, permanente opslag, overdracht, verdeling en ieder commercieel gebruik van de inhoud van de website is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toelating van Verstraete Graphics nv.
Alles wat beschikbaar is op de website is beschermd in België en internationaal door intellectuele eigendomswetten. Copyrights blijven bestaan op de inhoud van de website, individueel en collectief. De foto’s van personen of plaatsen getoond op de website zijn ofwel de eigendom van of gebruikt door Verstraete Graphics nv met toelating. Het gebruik van deze voorgaande elementen is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toelating van Verstraete Graphics nv.

Verstraete Graphics nv is in het bijzonder niet aansprakelijk voor schade aan uw computer of virussen die uw computer en software kunnen infecteren, verlies van data of iedere andere eigendom door uw toegang. De product- en dienstgerelateerde informatie geleverd door Verstraete Graphics nv via deze website wordt geregeld door de Belgische wetten. Als u deze website betreedt en/of er gebruik van maakt vanuit een plaats buiten de jurisdictie van de wetten van België, bent u verantwoordelijk voor het naleven van de respectievelijke lokale wetten en regelgevingen.

U erkent dat het Internet een open netwerk is en dat Verstraete Graphics nv de informatieoverdracht over het Internet niet controleert. De verzender van iedere mededeling naar deze website van Verstraete Graphics nv is aansprakelijk voor de inhoud en informatie die deze bevat, inclusief de nauwkeurigheid, wettelijkheid en accuraatheid, alsook de veiligheid van de verzending.
U erkent dat u volledig aansprakelijk bent en Verstraete Graphics nv schadeloos zult stellen voor aansprakelijkheid, schade die voorvloeit uit claims door uw gebruik van de website en de toegang vanaf uw internetaansluiting tot de website.
U erkent dat de Belgische wetten in acht worden genomen met betrekking tot het gebruik van de website. Bij een geschil stemt u in met de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van België.