Verstraete Graphics logoijsdeksels

ijsdeksels met lip

ijsdeksels zonder PE laag

banketdozen

verpakking voor de
voedingsindustrie

commercieel drukwerk

over ons         jobs         contact
NL         ES         FR         EN
drukkers- en afwerkingsbedrijf Verstraete Graphics met jarenlange ervaring in de voedingssector

Drukkers- en afwerkingsbedrijf
met jarenlange ervaring in de voedingssector

Vertrouwd met de voedingssector

Verstraete Graphics is een familiaal drukkers- en afwerkingsbedrijf met een jarenlange traditie en ervaring in de voedingssector. De structuur is compact, de communicatielijnen kort en het machinepark modern. Een klein, gedreven en uiterst professioneel team werkt en denkt met u mee om tot de beste tailormade verpakking te komen. Co-packing maakt deel uit van ons DNA!

Optimalisatie supply chain

Ons geavanceerd machinepark, offsetpersen zowel als prepress- en afwerkingsmachines, laat grote productievolumes toe in korte tijd.

We beschikken over een recent uitgebreide opslagruimte om uw bestellingen van ijsdeksels bij ons te stockeren en bij u te leveren op het moment dat u dat wenst. Wij regelen voor jullie ook alle afspraken met externe transporteurs. Zo wordt uw supply chain geoptimaliseerd, krijgt u alles aangeleverd op het afgesproken tijdstip en hoeft u zelf geen dure opslagruimte vrij te houden. Met andere woorden: totale ontzorging gedurende het hele traject.

Duurzaam geproduceerde verpakkingen

Bij Verstraete Graphics zijn we gebeten door duurzaamheid. We stellen dan ook alles in het werk om onze kartonnen verpakking zo voedselveilig, mens- en omgevingsvriendelijk mogelijk te produceren: drukinkten op basis van plantaardige olie, voedselveilige watergedragen lakken, ‘Virgin Fibre’ vlakkarton als grondstof, al dan niet met FSC-certificatie, plastiekvrije ijsdeksels zonder PE laag, recuperatie van grijs water, ecologische wasbakken, ledverlichting, eigen afvalrecyclage…

Naar energiezuinigheid toe plaatsten we zonnepanelen op het dak van ons bedrijf. We denken ook met u mee om de bedrukking minimaal te houden, wat op zijn beurt het milieu minder belast.

Gecertificeerde en veilige ijsdeksels

Voedselveiligheid komt voor ons op de eerste plaats. Hecht u hier ook veel waarde aan, weet dan dat al onze verpakkingen, zowel grondstoffen als bewerkingen en productieprocessen, beantwoorden aan de hoogste internationale normeringen.

Verstraete Graphics beschikt over volgende certificaten:

Investeren in ons team a.d.h.v. opleidingen

Via een charter met een externe organisatie worden op regelmatige basis opleidingen voorzien voor onze medewerkers zodat ook zij meegroeien met ons bedrijf en met de waarden waar we voor staan.

Ook wij zijn Indrukmakers

Ook wij doen mee aan De Indrukmakers campagne van Febelgra

Drukwerk blijft plakken en weekt dingen los. Het zet ons aan het lachen, aan het wenen, aan het denken en aan het doen. Drukwerk bezit de kracht en de kleur om duidelijkheid te scheppen. Tussen zwart en wit. Tussen bordeaux en vermiljoen. Tussen welkom op de wereld en vaarwel voor altijd. Druk maakt indruk. De Indrukmakers is een duurzame beweging met één duidelijk doel: bewijzen dat de grafische sector een indrukwekkend grote impact op ons dagelijks leven heeft. Zo maken we 11 miljoen Belgen weer en meer printgezind. Ja, ook wij zijn trotse Indrukmakers.

Meer weten? Kijk op www.indrukmakers.eu

Ook wij zijn Indrukmakers