Verstraete Graphics logoijsdeksels

ijsdeksels met lip

ijsdeksels zonder PE laag

banketdozen

verpakking voor de
voedingsindustrie

commercieel drukwerk

over ons         jobs         contact
NL         ES         FR         EN
Verstraete Graphics specialist in kartonnen ijsdeksels voor cornets en ijsoorntjes

Voor elke toepassing
het gepaste ijsdeksel

Kartonnen ijsdeksels

100% foodsafe

Al onze ronde kartonnen deksels zijn 100% foodsafe, verkrijgbaar in verschillende diameters en diktes en gemaakt om diep­vries­temperaturen te weerstaan. Ze beschermen ijscrème tegen externe invloeden en zijn gemakkelijk verwijderbaar voor de eindverbruiker. De hoogwaardige kwaliteitsdruk en perfecte afwerking maken van elk ijsdeksel iets unieks.

IJsdeksels in vele kartondiktes en diameters

Deze klassieke ronde deksels worden aangeboden in 3 kartondiktes en in een diameter die gaat van 38 tot 100 mm. Ook afwijkende maten zijn mogelijk, maar elke vraag naar andere diameters wordt individueel bekeken op haalbaarheid. De afwerking is voor alle ijsdeksels identiek.

IJsdeksels van het beste karton

Het karton dat we gebruiken is van het zuiverste soort (GC2), gemaakt met loepzuivere vezels en zonder gebruik van gerecycleerd residu in de pulp. De PE-laag bieden we aan op 12g. Hogere grammages hoeven zeker niet, wat op zich weer beter is voor het milieu.

Grote volumes op korte tijd

De constant hoge kwaliteit van deze ronde kartonnen deksels wordt gewaarborgd door ons modern machinepark. Dit omvat zowel performante offsetpersen als prepress- en afwerkingsmachines die bediend worden door ervaren operatoren. Productie en planning zijn zo op elkaar afgestemd dat grote productievolumes mogelijk zijn in korte tijd.

Topkwaliteit

Onze bedreven prepress-operatoren werken nauw samen met uw ontwerpers om een exclusief en natuurgetrouw resultaat te bereiken. Indien gewenst denken we ook zelf mee om een technisch design te optimaliseren.

Trendy
ijs­deksels

IJsdeksels voor elke smaak

Met onze moderne drukpersen kunnen we inspelen op ieders creatieve smaak en trend. Zo maken we voor u de kartonnen ijsdeksels die perfect passen binnen de branding en huisstijl van uw product en uw bedrijf. Met de juiste accenten, kleuren en afbeeldingen, waaraan de eindverbruikers van uw ijsjes nauwelijks kunnen weerstaan.

ijsdeksels

ijsdeksels met lip

ijsdeksels zonder PE laag

banketdozen

drukwerk voor de voedings-industrie

commer­cieel drukwerk